Elke man kon de kracht van de spieren van deze arts benijden vanuit een Chinese kliniek. Yuan Herong is een fan van bodybuilding en brengt vijf dagen per week gewichtheffen door in een fitnessruimte. Het resultaat van zijn harde trainingen is te zien op deze foto's die hij op Instagram heeft gepost zijn voor.

Herong zegt dat van kinds af aan ze is altijd een sport- ventilator, vooral Chinese kung-fu. Zijn ouders wilden echter dat hij een stabieler beroep zou uitoefenen.

 "Mijn ouders zijn dokters. In het begin wilde ik echt geen traditionele Chinese geneeskunde studeren, ik hield van vechtsporten. Mijn ouders zeiden dat ik mijn studie niet moest staken omdat ze dachten dat deze carriere me mijn hele leven zou helpen" hij voegde toe.

Herong volgde het advies van zijn ouders op en vervolgde zijn studie tot hij promoveerde. Na het beeindigen van haar carriere besloot de vrouw om naar haar eigen hart te luisteren en wijdde ze zich uiteindelijk aan sport. Zij begon steeds meer tijd doorbrengen in de sportschool en ontmoette bodybuilder Zhang Wei die haar keuze ondersteunde om deel te nemen aan een bodybuildingwedstrijd en een speciaal trainingsprogramma voor haar ontwierp.

Over de toekomst gesproken, zei Yuan dat hij wil niet ophouden met bezig te zijn in vechtsporten.

"Ik zal geld besparen en het gebruiken om een ??meester martial arts specialist in te huren. Ik heb deze droom nooit verlaten," zei de vrouw, geciteerd door de Britse krant Daily Mail.