Hoewel K-Pop-artiesten het grootste deel van hun tijd in Korea doorbrengen, hebben velen van hen eigenlijk wortels in de Verenigde Staten. Het Aziatische culturele erfgoed wordt in mei in de Verenigde Staten gevierd en daarom maken we deze lijst met K-Pop-artiesten die in dat land zijn geboren. Houd er rekening mee dat, of er nu een artiest op de lijst verschijnt of niet, we zeker alle K-Pop-artiesten vieren en we zijn ongelooflijk trots op iedereen voor het najagen van hun dromen Trenbolone.

Mark Tuan (GOT7

Mark komt uit Los Angeles, en hoewel ik hem persoonlijk niet erg goed ken, is het gemakkelijk te zeggen dat hij erg charmant is. Toen ik de "OMW" -video bekeek, kon ik niet zeggen of ik meer gefascineerd was door de prachtige lichteffecten of door Mark zelf.

John park

John Park is geboren en getogen in Chicago. Hij was de nummer twee van "Superstar K2", en je kent hem misschien ook van "American Idol" in 2010. De enige klacht die ik heb over hem en zijn mooie, rijke stem is dat hij sindsdien geen volledig album meer heeft uitgebracht 2013. De wereld heeft meer John Park nodig!

Eric Nam

Eric Nam, geboren in Atlanta, is misschien wel een van de beste dingen die ooit uit Georgie is gekomen. Liever Coca-Cola of Eric Nam? (Gelukkig kunnen we beide hebben!) Kijk ook naar haar uiterlijk op Kpop Music Monday (voor "Ooh ooh") nu op YouTube. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen.

Sam Kim

Of je nu op zoek bent naar een nummer waarop je kunt dansen, een emotionele akoestische track of iets daartussenin, Sam Kim is de man voor de klus. Geboren en getogen in Washington, maakt hij muziek die perfect is om zowel 's nachts te dansen als om te ontspannen op een luie middag.

Amber Liu (f (x))

Amber komt uit Los Angeles en heeft nogal wat persoonlijkheid (op een goede manier natuurlijk!). Je kunt zijn YouTube-video's bekijken om een ??idee te krijgen van wat ik bedoel. Bikini Bodybuilding Poses? Mukbang met pittige ramen? Ik stel me voor dat er nooit een saai moment met haar is. Ook kan het meisje zingen.

pH-1

pH-1 bracht zijn vroege jaren door in Korea, maar verhuisde daarna naar New York, waar hij na zijn studie als webontwikkelaar werkte. Gelukkig won zijn passie voor muziek uiteindelijk, omdat hij uitstekende muziek maakt. Bekijk zeker dit geweldige interview dat hij een paar jaar geleden deed (vooral 5:59!). Geef je nieuwste album "HALO" ook veel liefde, alstublieft!

Ailee

Mensen maken geen grapje als ze Ailee de Koreaanse Beyonce noemen. Geboren in Colorado en opgegroeid in New Jersey, maakt Ailee's krachtige stem en imposante podiumpresentatie haar een echte koningin van de Koreaans-Amerikaanse K-Pop.

Kevin Woo

Geboren en getogen in Californie, is Kevin waarschijnlijk het best bekend als voormalig lid van U-KISS. Hoewel je als lid van U-KISS altijd gemist zult worden, wens ik je veel succes als soloartiest! Ik weet zeker dat hij veel geweldige muziek gaat maken. Ook zijn cover van "Onthoud ons altijd op deze manier" is perfectie.

Peniel (BTOB)

Geboren en getogen in de omgeving van Chicago, zit Peniel vol creativiteit, produceert zijn eigen vlogs en zelfs als fotograaf voor Changsub's soloalbum "bpm 82.5". Hij is ook danser. Oh, en vergeet niet te luisteren naar hun nieuwste digitale single, "BOD"!

Corbyn

Corbyn, die je misschien het beste kent als Cory uit zijn tijd als 24K-leider, werd geboren in Korea maar groeide op in Portland, Oregon. Hij is uitvoerend producent voor 28 Laboratory Music en maakt tegenwoordig populaire muziek.

James Lee

James is een voormalig lid van de Royal Pirates en komt uit Los Angeles. Momenteel concentreert hij zich op zijn solocarriere en hij heeft eigenlijk net een nieuw nummer uitgebracht, 'MAD', waar je nu naar zou moeten luisteren omdat het geweldig is. Serieus, luister er hieronder naar!

Jay Park

Jay Park, een idool die in Seattle geboren is, is een veelzijdige man. Binnenkort brengt hij een hiphop-track uit. Dan laat je een zachte R vallen&B lied. De jongen kan zelfs b-boy doen! En laten we niet vergeten dat hij AOMG en H1GHR Music heeft opgericht. Ga zo door, Jay.

Krystal (f (x))

Krystal verlaat San Francisco en geeft zeker het gevoel dat het een hete zomer gaat worden. En als je een Krystal-fan bent, weet je waarschijnlijk wat ik bedoel als ik zeg "bbuing bbuing", en als je de rest niet hebt gezien "Hoge trap 3" dan zou je dat moeten doen omdat je er geen spijt van zult krijgen.

Jessi

Jessi is een stoer meisje, niet bang om haar mening te geven en mensen te vertellen wat er aan de hand is. Jessi, afkomstig uit het gebied New York-New Jersey, heeft een swag-niveau waar bijna iedereen jaloers op zou zijn en kan moordende rap typen. Kortom, ze is een totale koningin.

Samuel

Zoals vele anderen die hier zijn opgenomen, komt Samuel uit Californie. Voor het hiphopduo 1Punch begon Samuel zijn solocarriere nadat hij zijn talent had bewezen "Produceer 101 seizoen 2," waar hij een internationale favoriet was. Kun je geloven dat hij geboren is na 2000?

Jae (DAG6)

Jae werd geboren in Buenos Aires, Argentinie, maar verhuisde als kind naar Californie. Ik weet dat ik zei dat Amber nogal wat persoonlijkheid heeft, maar Jae tilt de dingen naar een hoger niveau. Verwar het echter niet voor een domme jongen; Je jongen heeft ook een goede kant, samen met een charmante stem.

Aron (NU'EST)

Iedereen die van honden houdt, heeft mijn keurmerk, dus daarvoor ontvangt Aron punten. De inwoner van Los Angeles scoort ook voor zijn geweldige solosongs. (Wil iemand anders dat er een muziekvideo is voor "WI-FI"?)

Euna Kim (KHAN)

Je kent Euna Kim waarschijnlijk uit het derde seizoen van "Onpretty Rapstar", of misschien ken je haar van haar oude groep, The Ark. Wist je dat ze uit New York City komt? Bekijk dit artikel om een ??beetje meer te leren over hun reis tot nu toe en hoop dat ze zeer succesvol zijn met hun huidige duo!

Tiffany Young

Geboren en getogen in Californie, woont Tiffany opnieuw in haar thuisstaat terwijl ze een solocarriere nastreeft in de Verenigde Staten. Of ze nu met Girls 'Generation in Korea werkt of haar ding doet in de Verenigde Staten, je kunt er altijd op rekenen dat Tiffany er fantastisch uitziet.

Johnny (NCT)

Johnny komt uit Chicago en is het type dat er heel zacht uitziet op het podium en vervolgens een zingende papegaai kan imiteren "Wekelijkse idool." Ik leer nog steeds iets over Johnny, om eerlijk te zijn, maar ik hou al van zijn balans tussen ernst en vreugde op camera. Als je hem ook beter wilt leren kennen, bezoek dan het Johnny Communications Center op YouTube.

Jessica Jung

Jessica, een voormalig Girls 'Generation-lid, komt uit San Francisco en, voor het geval je het niet weet, ze is de oudere zus van f (x) van Krystal. Naast het werken aan haar solocarriere, runt je meisje ook haar eigen bedrijf, dus doe haar best.

Kevin Oh

Het is gemakkelijk te zeggen waarom Kevin Oh, geboren in New York, won "Superstar K7." Hij heeft een absoluut mooie stem. (Ik kom terug en voeg al hun liedjes toe aan mijn nachtelijke afspeellijst). Hij is ook heel oprecht en schijnbaar realistisch. Ik kijk er naar uit om meer muziek van hem te horen!

Joshua (ZEVENTIEN)

Geboren en getogen in Los Angeles, kan Joshua's stralende glimlach je alleen een fan maken als je dat nog niet bent. Zo niet, dan zullen uw zang- en gitaarvaardigheden misschien wel. Ik denk op zijn minst dat we het er allemaal over eens zijn dat hij talent heeft. Dus hij heeft mijn steun!

BM (KARD)

Een andere inwoner van Los Angeles, op de een of andere manier maakte BM het hele pakket waar: hij kan gemakkelijk rappen, moeiteloos dansen en perfect zingen. In K-Pop-termen is hij een drievoudige bedreiging, wat betekent dat je er beter voor kunt zorgen dat hij op je radar staat.

Benji (GROOT)

Benji werd geboren in Indiana maar groeide op in Seattle, en de jongen heeft muzikaal talent. Afgezien van zijn zang en rap is hij blijkbaar een bekwame violist en studeert hij al meer dan 10 jaar viool. Ik kan alleen maar hopen dat hij, waar hij ook is, ons zal blijven verbazen met zijn vioolvaardigheden.